BK Dekorima vokser med nye ansettelser

Image
Image
Image
Image
Image

Daglig leder Arne Nybo er godt fornøyd med å ha fått på plass et godt team, tverrfaglige ressurser og  ser at BK Dekorima nå er godt rustet for nye oppdrag og god oppfølging av eksisterende kunder og samarbeidspartnere.

Johnny Hafslien, Raymond Eikenes, Vidar Hognestad og Margarita  Moen Jørvum er fire nye ansatte i BK Dekorima. Hafslien vil styrke BK Dekorima på salgssiden, Eikenes er ny produksjonsleder, mens Hognestad og Moen Jørvum er nye produksjonsmedarbeidere.

Hafslien vil være en person du som kunde i BK Dekorima vil møte på.

Lang fartstid i bransjen

Han har snart 30 års fartstid i bransjen, og kommer fra Modulex Norge. Han har utdannelse innen grafisk design, reklame og markedsføring, og var reklamesjef i Drammens Is før han for alvor ble skiltmaker.

– Jeg var deleier og var med på å bygge opp Nelstrøm Dekorbyrå fra 1990, som hadde fokus på løsninger og prosjektering. Bedriften ble solgt til Modulex Norge i 2012, forteller Hafslien.

Han ble kjent med Dekorima for rundt 15 år siden, og har hatt BK Dekorima som underleverandør på LED-skilt.

Kunden i sentrum

Han gleder seg til å bli en del av en bedrift der kundenes behov står i sentrum, og gode løsninger utviklet med et godt faglig fokus.

– Jeg gleder meg til å jobbe med dyktige og motiverte medarbeidere – her gjør vi hverandre gode, sier Hafslien.

I produksjonshallen er tonen lett mellom nye kolleger. Hendene er aldri i ro, og det er med presisjon de ulike medarbeiderne legger både første og siste hånd på løsningene som er på vei ut til montasje hos kunder.

– Her har vi både plassen, utstyret, kunnskapen og personalet vi trenger for en fortsatt sunn vekst og gode presentasjoner, konstaterer daglig leder Arne Nybo.