Vi styrker laget vårt!

Featured Image

Denne høsten har det kommet to nye ansatte til BK Dekorima, dermed har vi styrket produksjon- og salgsteam med Håvar Dalen Ringheim og Anthony Jeffrey Krogsund.

BK Dekorima er godt fornøyd med å ha fått de to nyansatte innenfor dørene. De begge har god fartstid i reklamebransjen, fra bedrifter lokalisert i andre byer.

Ressurs fra dag én
– De har begge vært en god ressurs fra dag én i bedriften, Håvar som en styrke på salg, design og backoffice, og Anthony som en kyndig produksjonsmedarbeider, sier daglig leder Arne Nybo.
Håvar Dalen Ringheim erstatter i første omgang Anita K. Hansen, som har tatt et års studiepermisjon.

Inspirerende fagmiljø
Håvar og Anthony setter pris på å ha blitt en del av BK-miljøet, og ser mulighet for god kunnskapsvekst der de kan hente inspirasjon fra andre dedikerte medarbeidere.
Her er det en klar fordel å ha tilgang på det mest avanserte teknologiske maskinparken innen vårt fag, og muligheten til å teste ut nye løsninger for kundene.

– Hos oss er det viktig å kunne tenke «utenfor boksen», teste ut løsninger tilpasset kundene og dermed løfte produksjonen enda noen hakk. Derfor må vi alltid sikre at vi har tilgang til det beste ustyret – og selvfølgelig de beste folka, sier Nybo.

Bestod fagprøven
– Vi er også stolte av Margarita Moen Jøvrum, som gjennomførte og besto fagprøven i grafisk produksjon nå i høst, legger Nybo til.
Å få dokumentert ferdigheter gir den enkelt ansatte en faglig stolthet og trygghet videre i karrieren.
– Brorparten av våre ansatte har god utdannelse i faget i tillegg til lang erfaring. Det styrker hele laget vårt, sier BK Dekorimas daglig leder som ser lyst på framtiden.

Etter oppkjøpet av Dekorima, der selskapet ble en del av BK gruppen er resultatene gode. Tallene peker i riktig retning for fortsatt god utvikling av en trygg, framtidsrettet arbeidsplass.

Vi gratulerer Margarita med vel bestått fagprøve!

Vi gratulerer Margarita med vel bestått fagprøve!